Inhouse talent ontwikkelen, is investeren in de toekomst

Dat interne mobiliteit een effectief wapen is in de bikkelharde “war for talent” is een voldongen feit. Het maximum halen uit eigen werkkracht en je medewerkers boeien, binden en behouden, is zowel voor de onderneming als voor de werknemer voordelig. Bij Axepta BNP Paribas Benelux is de groei en ontwikkeling van intern talent prioritair. Zo werd Alexandre onlangs gepromoveerd tot service delivery manager.

“Ik ben in november 2020 bij Axepta BNP Paribas begonnen als customer & sales support officer. Een veelzijdige functie met als hoofdtaak het verwerken van klantencontracten. Kort samengevat, veranderde ik contractaanvragen in de bestelling van een betaaloplossing. Opdat een betaalterminal gebruiksklaar bij de klant kan worden geleverd, zijn er een reeks technische configuraties op het toestel nodig die onderling verschillen qua moeilijkheidsgraad. Daarnaast stond ik in voor de behandeling van complexere, technische cases ter ondersteuning van mijn collega’s van de klantendienst. Ook had ik het voorrecht om nieuwkomers op te leiden in onze interne systemen en protocollen.”

De nieuwe functie van service delivery manager werd onder andere geopend als antwoord op de behoefte om zich dieper te buigen over de dienstverlening aan grotere klanten.

“Als service delivery manager ben ik verantwoordelijk voor de algehele coördinatie van onze dienstverlening aan onze grootste klanten. Dit omvat een adviserende en ondersteunende rol, alsook het beheer van incidenten en wijzigingen. Het is bijzonder fijn om intern te kunnen doorgroeien en nieuwe vaardigheden te leren. Wel moet je hiervoor goed omringd zijn en dan heb ik het niet alleen over de geweldige begeleiding van onze personeelsdienst en het management. Ik heb fantastische collega’s. De ingesteldheid en het teamwork stimuleren een positief opbouwend klimaat waarin je het beste van jezelf wil geven. Sinds dag één is het een waar genoegen om bij Axepta BNP Paribas te kunnen werken. Je voelt je hier gewoon goed.”

Op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging?

Bekijk onze vacatures en vervoeg ons team!