Transactieverwerking van je elektronische betalingen

Optimaliseer jouw betaalervaring

Bij Axepta BNP Paribas begrijpen we dat het behouden van je betaalterminal cruciaal is voor het soepele verloop van jouw bedrijfsactiviteiten. Daarom bieden we een uitstekende oplossing waarmee je jouw terminal kunt behouden en tegelijkertijd kunt genieten van voordelige transactiekosten en snellere uitbetalingen. 

Nieuwe Acquiring partner

Waarom zou je je terminal bij Axepta BNP Paribas aansluiten?

Een van de belangrijkste voordelen van het behouden van je terminal bij Axepta is dat we je concurrerende transactiekosten bieden. We streven ernaar om jou voordelige tarieven aan te bieden die lager zijn dan die van onze concurrentie.
Door te kiezen voor Axepta, kun je kosten besparen en je winstmarges vergroten.
Snelle uitbetaling betaalterminal
Daarnaast bieden we snellere uitbetalingen aan onze klanten. We zorgen ervoor dat je jouw geld zo snel mogelijk ontvangt. Met onze efficiënte betalingsprocessen en geoptimaliseerde systemen zorgen we voor een snelle pay-out, zodat je jouw inkomsten snel en probleemloos kunt ontvangen.
Axepta BNP Paribas Acquiring

Welke terminaltypes ?​

Vandaag is deze dienst enkel mogelijk voor terminals die verkocht/verhuurd worden door Worldline, CCV, Loyaltek, Paynation en 3C.

Heb je nog geen betaalterminal? Kies er één uit onze betaalterminals en je gaat zo van start!

Waarom Axepta BNP Paribas?
Easy onboarding

Easy onboarding

Onze producten zijn eenvoudig te integreren met jouw bestaande oplossingen. Wij hanteren eenvoudige en transparante tarieven, zonder verborgen kosten.
Easy Reporting

Easy reporting​

We sturen je dagelijks een duidelijk overzicht van al je transacties via e-mail. Daarnaast heb je ook toegang tot myPortal, ons online rapporteringsplatform dat je scherpe inzichten biedt in je business.
Easy Guidance

Easy guidance​

We begrijpen dat de wereld van kaartbetalingen complex is. We staan steeds klaar voor het verlenen van helder advies. Zo begeleiden we je bij het maken van de juiste keuze, aangepast aan jouw zaak van vandaag én morgen.
Easy Access

Easy access​

Onze helpdesk is bereikbaar 7 dagen per week en staat dus altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Alles wat je moet weten over transactieverwerking

Het aantal elektronische verrichtingen neemt elk jaar aanzienlijk toe. Axepta BNP Paribas noteerde in in de eerste helft van 2022 een stijging van bijna 35% van het aantal transacties ten opzichte van het jaar voordien. Deze opmars valt te verklaren door de voordelen die elektronische betalingen bieden: ze zijn makkelijk, snel, veilig en financieel voordeliger […]

Lees meer “Alles wat je moet weten over transactieverwerking”
Kies een van onze betaalterminals en ga zo van start!

Nog geen betaalterminal?