Betalingen via smartphone

Payconiq

Sinds een aantal jaren staat Payconiq bekend om een uitstekende manier te zijn om betalingen via smartphone te verrichten en te aanvaarden. Aanvaard je al kaartbetalingen? Breid je gamma dan uit met Payconiq!

Payconiq is de ideale oplossing als je een eerste, goedkope stap wil zetten in het digitale betaalverkeer.

Meer informatie

Waarom Payconiq?

Payconiq voor de klant

Consumenten betalen steeds minder cash en maken gretig gebruik van mobiel betalen. Met Payconiq betalen je klanten snel en eenvoudig: de klant selecteert je zaak in de app of scant je persoonlijke QR-code. Hij of zij geeft nadien het te betalen bedrag in, bevestigt de betaling met de pincode of vingerafdruk en klaar. Handig, toch?

Payconiq voor de handelaar

Ook voor jou is het gemakkelijk om je betalingen te ontvangen en te verifiëren. Je volgt elke verrichting via je smartphone, tablet of PC online op en krijgt onmiddellijk een referentie en bevestiging van de betaling in het Payconiq Handelaarsportaal. De technologie is in lijn met de beste standaarden voor betaaloplossingen, 100 % veilig en betrouwbaar.

Vaste transactiekost

Met Payconiq betaal je 0,06 euro per verrichting en €18 per jaar als handelaar. Er zijn geen bijkomende kosten dus ook geen abonnements- of opstartkosten. Bovendien hoef je niet te investeren in hardware, ook mooi meegenomen.

Dringend? Bel +32 (0)800 94 044 of mail sales@axepta.be

Vragen? We helpen je graag!

Axepta BNP Paribas treedt op als handelsagent namens Payconiq International NV. Payconiq International S.A. is statutair gevestigd op rue Joseph Junck, L-1839 Luxembourg en is ingeschreven in het  Luxemburgs Handelsregister onder het nummer B169621. Payconiq International S.A. is een betalingsinstelling onder toezicht van de Commission de Surveillance du Secteur Financier (“CSSF”), de toezichthoudende autoriteit voor de financiële sector van het Groothertogdom Luxemburg.