Hoe zie ik een rapportage van mijn transacties?

MyPortal is het online portaal van Axepta BNP Paribas waar je altijd een overzicht ziet van alle elektronische betalingen die je ontvangt. Handig voor je boekhouding!

Wanneer je klant wordt van Axepta BNP Paribas, ontvang je een e-mail met jouw myPortal-inloggegevens, inclusief een uniek gebruikers-ID. Het wachtwoord wordt in een aparte e-mail verzonden. Je kan contact opnemen met onze klantendienst via +32 (0)2 828 06 06 of support@axepta.be als je problemen ervaart bij inloggen.

In onderstaande video wordt stap per stap uitgelegd hoe je myPortal kan gebruiken.